SHIHANKAI DANMARK   BESTYRELSE  

    Organisationen J.K.A - Danmark   

JKA Danmark, som står for Japan Karate Association i Danmark, er en stilartsorganisation med hovedsæde i København. Stifter og chefinstruktør for JKA Danmark er Bura sensei, en af verdens højest graduerede (ikke-japaner) karateinstruktører i JKA Shotokan Karate-Do, nemlig 8. Dan JKA.

Organisationen JKA Danmark er opbygget med et teknisk råd, Shihankai, som består af de 26 højest graduerede instruktører fra 4. dan og opefter. Den daglige drift varetages af forretningsudvalget.

JKA Danmark har forskellige udvalg, bl.a. instruktørudvalg, gradueringsudvalg og dommerudvalg.

JKA Danmark er ansvarlig for uddannelse af instruktører, examinorer og dommere. På JKA Danmarks Honbu Dojo (hovedcenter for alle klubber i JKA Danmark) trænes dagligt instruktørtræning og kenshusei (instruktørlærling).

 

Yderligere oplysninger


Hvis du vil vide mere om JKA-Danmark og Shotokan karate, kan du rette henvendelse til JKA-Danmarks hovedsæde, Honbu-Dojo, som gerne henviser til nærmeste JKA-klub. Du kan også finde den her på JKA Danmark`s hjemmeside. Hvis du vil læse mere om Shotokan karate-Do og dens grundlægger, kan vi anbefale "Karate-Do Kyohan - The master Text" og selvbiografien "Karate-Do Ichiro", som også foreligger på både engelsk og dansk.